Slim energie opwekken, opslaan en verbruiken!

Pfixx Solar Systems uit 's-Heerenberg is al ruim 20 jaar dé specialist in duurzame energieoplossingen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen/ opslagsystemen. Neem contact op met onze experts voor gratis advies en een passende offerte!


Pfixx Solar Systems - Geregistreerd Solar Specialist

Zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, zo geregeld!

Wij zijn experts

in duurzame energie-oplossingen


Pfixx Solar Systems uit 's-Heerenberg is al ruim 20 jaar dé specialist in duurzame energieoplossingen. Wij adviseren, leveren en installeren alles-in-1 oplossingen voor zonne-energie, laadpalen en opslagsystemen aan consumenten en bedrijven.

Slim energie opwekken, opslaan en verbruiken!

Verlaag je energiekosten

Snel & vakkundig geïnstalleerd

Persoonlijk advies
> 20 jaar ervaring

Over Pfixx Solar Systems BV

Pfixx Solar Systems uit het Gelderse 's-Heerenberg is opgericht in 2004 en behoort daarmee tot een van de pioniers in Nederland op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf heeft zich gedurende ruim 20 jaar gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan duurzame energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's en thuisaccu's. Deze oplossingen kunnen zowel voor woningen als bedrijfspanden worden geïmplementeerd.


Pfixx heeft duizenden woningen, bedrijven en agrarische bedrijven voorzien van zonnepanelen verspreid over Nederland en Duitsland. Bovendien heeft het bedrijf diverse grootschalige zonneparken gerealiseerd in beide landen. Naast de projecten op het vasteland is een innovatieve solarcarport gerealiseerd bij het vliegveld van Aruba.

Over Pfixx Solar Systems

Onze diensten

Installatie Zonnepanelen 's-Heerenberg door Pfixx Solar Systems.

Particulier

Sinds 2004 heeft Pfixx Solar duizenden woningen voorzien van een hoogwaardige zonne-energiesysteem. 

Lees meer

Zakelijk

Van advies en financiering tot installatie. Pfixx Solar zakelijk is u graag van dienst.

Lees meer

Laadpalen

Laadpaal of laadstation voor thuis of zakelijk. Pfixx Solar heeft een passende oplossing voor u.


Lees meer

Reviews



E. van Dam, Doetinchem

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijkheid in de offerte. Na goedkeuring zijn de panelen razendsnel gemonteerd door vriendelijke vaklui.

Fam. Berenschot, Zelhem

Het hele traject is naar volle tevredenheid gerealiseerd en precies het vermogen/jaar zoals uitgerekend was. Het is zeker aan te bevelen voor oudere mensen omdat alles uit handen word genomen tot de laatste details.
Share by: