Solar

Dé specialist in zonne-energie

 

Pfixx Solar is specialist op het gebied van zonne-energiesystemen. Sinds 2004 levert ze aan particulieren, bedrijfsleven, overheid en institutionele markt. Naast het leveren van systemen, ontwikkelt en bouwt Pfixx ook voor beleggers in Duitsland, Polen, Nederland en het Caribisch gebied. De komende jaren is er een duidelijke vergroening van de Europese markt te verwachten. Duitsland heeft inmiddels laten zien hoe dit mogelijk is. Daar wordt reeds 25% van de elektriciteit op duurzame wijze geproduceerd.

In 2004 richtte huidig directeur Fons van Pul Pfixx Solar op. Het Pfixx Solar team is gespecialiseerd op diverse markten en steeds in staat de meest moderne configuratie voor uw dak of veldinstallatie samen te stellen. Niet alleen de prijs is heel belangrijk, maar ook de kwaliteit. Wat u ook koopt of investeert; de service, prijs en kwaliteit dient goed te zijn.

 

Projecten van groot tot klein

 

Pfixx heeft een ruime ervaring met het bouwen van solar op schuine en platte daken, maar ook op grote bedrijfsdaken, agrodaken, woningbouwprojecten en veldinstallaties. Zo werd in Berlijn een 70 hectare solarpark ontwikkeld en gebouwd van 26,4 Megawattpiek. Hiermee kunnen ca. 7.500 huishoudens worden voorzien van stroom. In Nederland bouwde Pfixx het eerste echte en grote solarpark op een voormalige vuilstortplaats te Azewijn in de Achterhoek met een capaciteit van 1,8 Megawatt/p.  In het Caribisch gebied kreeg Pfixx Solar bekendheid door de realisatie van een 3,5 MWp Solar carparking op het parkeerterrein van  de nationale luchthaven Reina Beatrix airport.

Een greep uit onze projecten:

 

MKB-Solardaken project – ‘s-Heerenberg

Solarcarport – Oranjestad (Aruba) Agrarische sector: Reijers – Beek (Montferland)  Solarpark: Berlijn-Eiche 


Solar-trackers – ‘s-Heerenberg

Bekijk hier nog meer Pfixx Solar projecten.