Investeer in de Toekomst

Investeer Duurzaam

Wat wij voor u kunnen betekenen
Wat Pfixx Solar voor u kan betekenen? Recente projecten Waarom investeren in Zonne-energie?    

Pfixx Solar - Zakelijke markt

Pfixx Solar is specialist op het gebied van zonne-energiesystemen. Sinds 2004 realiseren wij zonne-energieprojecten voor particulieren, het  bedrijfsleven, overheid en institutionele markten. Naast het leveren en installeren van systemen, ontwikkelt en bouwt Pfixx Solar zonne-energiesystemen voor beleggers in Duitsland, Polen, Nederland en het Caribisch gebied.

Pfixx Solar heeft ruime ervaring met het bouwen van solarinstallaties op schuine en platte daken, maar ook op grote bedrijfsdaken, agrarische daken, woningbouwprojecten en veldinstallaties. Zo werd in Berlijn een 70 hectare solarpark ontwikkeld en gebouwd van 26,4 Megawatt. Hiermee kunnen maar liefst 10.000 woningen van energie worden voorzien. In Nederland bouwde Pfixx het eerste echte en grote solarpark met 36.000 zonnepanelen op een voormalige vuilstortplaats te Azewijn in de Achterhoek met een capaciteit van 1,8 Megawatt/p.  Bekend werd Pfixx ook van het Solarpark Holland, en het omvangrijke 107 daken tellende project in Deventer/Olst Wijhe/Bronckhorst.

Maak vrijblijvend een Afspraak met één van onze Adviseurs
Bekijk ons Aruba project
graph

Waarom investeren in Zonne-energie?

  • Hoog rendement
    Langdurige garantie op hoge opbrengsten!
  • Laag Risico
    Beleggen in duurzame energie brengt lage risico's met zich mee
  • Bijdragen aan een duurzame Toekomst
    Help mee met de reductie van wereldwijde CO2 uitstoot

Video-items

graph

Pfixx levert maatwerk oplossingen

Pfixx Solar beschikt over ruime ervaring en kennis als het gaat om bouwkundige vraagstukken, juridische aspecten en hedendaagse electronische techniek die komt kijken bij het aanleggen van een zonne-energie project. Iedere oplossing of project is anders en vraagt om een andere benadering. Om deze reden hanteren wij een casy-by-case benadering, zodat we iedere klant van het beste advies en de beste oplossing kunnen voorzien!

Bekijk wat onze werkwijze voor u betekent

Laatste nieuws en ontwikkelingen

Pfixx sunFlower Pfixx sunFlower
Pfixx sunFlower Pfixx sunFlower
Pfixx sunFlower Pfixx sunFlower
Pfixx sunFlower Pfixx sunFlower