Van aanvraag tot beheer: wij bieden u individuele, complete oplossingen op het gebied van zonne-energie!

logo-pfixxsolarPfixx Solar heeft de afgelopen jaren al duizenden installaties voor tevreden klanten kunnen realiseren in Nederland, Duitsland en Europa. Alleen al in 2011 werden onze zonnepanelen geïnstalleerd in installaties met een totaal vermogen 11 MWp. Deze installaties produceren voldoende stroom voor meer dan 3000 typisch Nederlandse huishoudens.
Zonnepanelen van Pfixx Solar vindt u zowel op woongebouwen als in de agrarische sector, op fabrieksgebouwen of vrije veld oppervlakken.

Als ervaren all-in-aanbieder ondersteunen wij u van a tot z bij de realisatie van uw zonne-energie projecten. Wij doen dit met onze kennis, onze producten, onze ideeën en vooral met onze service. Zo behalen wij altijd resultaten waarmee iedereen tevreden kan zijn.

Ons portfolio omvat naast het eengezinshuis ook uiterst complexe installaties. Natuurlijk ook all inclusive – inclusief montagesystemen, bekabeling, omvormers, installatiebewaking enz.

Hoe verschillend de afzonderlijke onderdelen ook zijn, ze bieden allemaal vier centrale voordelen.

De voordelen:

  • Direct energie besparen
  • Eenvoudige installatie
  • Maximale opbrengst
  • Lange levensduur

Productkeuze:

Er zijn tal van omvormers en zonnepanelen verkrijgbaar, maar ze zijn niet allemaal even goed of per definitie geschikt voor iedere installatie. Dankzij jarenlange ervaring en knowhow biedt Pfixx Solar u uit de grote keuze aan omvormers en zonnepanelen een selectie van de beste merkfabrikanten zoals o.a. SMA, SolarEdge, Kaco, Jinko solar, JA solar en LG electronics.

 

Zonnepanelen aanbieding