Pfixx Solar is the specialist in Photo-Voltaic systems. Since 2004 we realize PV projects for individuals, companies, governments and institutional markets. Next to the delivery and installation of solar systems, Pfixx develops and builds PV solar systems for investors in Germany, Poland, the Netherlands and the Caribbean.

Pfixx has a long standing experience with PV installations

 

Pfixx Solar is specialist op het gebied van zonne-energiesystemen. Sinds 2004 realiseren wij zonne-energieprojecten voor particulieren, het  bedrijfsleven, overheid en institutionele markten. Naast het leveren en installeren van systemen, ontwikkelt en bouwt Pfixx Solar zonne-energiesystemen voor beleggers in Duitsland, Polen, Nederland en het Caribisch gebied.

Pfixx Solar heeft ruime ervaring met het bouwen van solarinstallaties op schuine en platte daken, maar ook op grote bedrijfsdaken, agrarische daken, woningbouwprojecten en veldinstallaties. Zo werd in Berlijn een 70 hectare solarpark ontwikkeld en gebouwd van 26,4 Megawatt. Hiermee kunnen maar liefst 10.000 woningen van energie worden voorzien. In Nederland bouwde Pfixx het eerste echte en grote solarpark met 36.000 zonnepanelen op een voormalige vuilstortplaats te Azewijn in de Achterhoek met een capaciteit van 1,8 Megawatt/p.  Bekend werd Pfixx ook van het Solarpark Holland, en het omvangrijke 107 daken tellende project in Deventer/Olst Wijhe/Bronckhorst.