Alles in 1 pakket | Pfixx Solar Zonnepanelen

 

Overweegt u om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen? Pfixx Solar Systems BV uit ’s-Heerenberg heeft verschillende ‘Alles in 1 paketten’ tegen een scherpe prijs. Wij zijn al meer dan 15 jaar leverancier van zonnepanelen en nemen het proces voor u uit handen.

 


Een Pfixx Solar zonnepanelenpakket is inclusief:

  • Technische inspectie
  • Zonnepanelen
  • Omvormer
  • Materialen
  • Installatie
  • Pfixx Service BTW teruggave

Welke zonnepanelen?

De zonnepanelen vormen de basis van het zonnepanelensysteem. Daarom is het van belang een zonnepaneel te kiezen, waar u de komende 25 jaar of langer van op aan kunt. Wij hebben goede ervaringen met de zonnepanelen van Osda, maar kunnen ook panelen van andere fabrikanten leveren, zoals AEG en LG.  De zonnepanelen die wij aanbieden verschillen qua prijs en rendement. Welk soort zonnepaneel past bij uw wensen en situatie? Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan.


Wat kosten zonnepanelen?

Pfixx Solar System verkoopt zonnepanelen per pakket. Afhankelijk van het aantal en het type zonnepaneel berekenen wij de prijs van uw ‘Alles in 1 pakket’. Wij maken daarom graag en geheel vrijblijvend, een passende offerte voor u.

 

Rekenvoorbeeld op basis van 10 zonnepanelen van het merk Osda en LG:


Onze werkwijze

Uw zonnepanelen plaatsen is zo geregeld:

Stap 1 – Laat uw gegevens achter:
– Via het offerte aanvraagformulier;
– Of neem telefonisch contact op via 0314 674 112

Stap 2 – Afspraak maken: Een medewerker van Pfixx Solar Systems BV neemt binnen enkele werkdagen contact met u op om een schouw-afspraak in te plannen.

Stap 3- Schouw-afspraak: We komen graag even bij u langs voor een schouw. Dan bekijken we gezamenlijk onder andere het dak, de beoogde plek van de omvormer en hoe de bekabeling moet lopen en of uw groepenkast geschikt is.

Stap 4 – Vrijblijvende offerte: u ontvangt een offerte van Pfixx Solar Systems BV voor de aanschaf en installatie van de zonnepanelen. Na ondertekening plannen we zo spoedig mogelijk de installatie.

Stap 5 – Oplevering: Uw systeem wordt door ons opgeleverd. Wij zorgen voor een demonstratie en dat u de gegevens op uw pc, tablet en mobiel kunt uitlezen, zodat u zelf bij kunt houden hoeveel uw nieuwe systeem dagelijks opbrengt.

 


Referenties, zij gingen u voor: